Árak

Minden esetben egyedi árképzéssel dolgozunk. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert egy fixált csomag esetén is vannak olyan összetevők amire a párnak nincs szüksége, vagy szeretne még hozzátenni valamit. Így ha ezeket a csomagokat módosítgatjuk akkor már elérkeztünk egy egyedi árképzéshez.

Hol és hogy dolgozunk?

Célunk, hogy Magyarország egész területén tudjunk esküvői fotózásokat vállalni. A minőségre törekszünk és nem a mennyiségre. Fontosnak tartjuk a fotózások megkezdése előtt a személyes kapcsolatot, hogy a betűk és számok mögött arcok is legyenek. Ezt figyelembe véve első sorban személyesen kötjük meg szerződéseinket. Fontosnak tartjuk továbbá a személyes szimpátiát, és a feltétel nélküli bizalmat, hisz ezek adják az egész munka folyamatok alapjait.

Az esküvőn elkészített és leválogatott anyagot teljes egészében kidolgozott állapotban adjuk át. Egy egész napos esküvőn hozzávetőlegesen 1000-1200 fotó is készülhet, ami a nyers anyagot képezi. Ebből leválogatás után 4-600 fotó marad meg amit professzionális kidolgozás után a kiválasztott adathordozón adunk át (Pendrive, DVD, CD, Dropbox).

Minden esküvői fotózás mellé ajándékba adunk 1db Slideshow-t amihez a zenét és a benne helyet foglaló fotókat a pár választhat ki.

Slideshow: