Professzionális esküvői fotós szolgáltatások Magyarország egész területén.Az esküvő fotós Győr szolgáltatásunk számtalan összetevőből áll, és a részek nagyon szoros kapcsolatban vannak egymással. Nem minden házasulandó párnak van szüksége ugyanazokra az összetevőkre, így árajánlataink is a már ismert részletek alapján készülnek el. Így gyakorlatilag nem kell olyanért fizetni, amit nem szeretnétek, hogy megörökítésre kerüljön.

Ezen összetevők ismerete nem csak a házasulandó pároknak fontosak, de bizonyos esküvői szolgáltatóknak is elengedhetetlenek. Ilyen például a fotós is, akinek ismernie kell minden részletet és eseményt, hogy munkáját maradéktalanul el tudja végezni. Sajnos igaz az a mondás, amiről nem tudok arról nem lesz fotó, vagy nagyon kis eséllyel. Az esküvő fotós munkáját nagyban meghatározza, hogy mit mondtatok el neki és mit nem. Természetesen ezek az összetevők szerződésben rögzítésre kerülnek.

Mivel árajánlataink minden esetben egyedileg készülnek el, így az esküvő fotózás minden részletét ismernünk kell. Ez nem csak azért fontos, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni, hanem azért is, mert a nem ismert esküvői eseményről nem készülnek fotók.

Erre a célra összeállítottunk egy listát ami nagy segítségetekre lehet abba, hogy eldöntsétek, mire van szükségetek és mire nincsen. Továbbá abban is segítségetekre lehet, hogy megtudjátok egy esküvő milyen fő részekből állhat, hiszen sok olyan összetevő lehet, amivel nem vagytok tisztában.

Szeretném javasolni (mielőtt a lenti listára térünk), hogy a kreatív fotózás amennyiben lehetséges, legyen külön napra szervezve. Ennek óriási előnye az, hogy nem kell izgulni, amíg a fotózás tart a nésznépnek nem kell várni rátok. A nap bármely szakában lehet a fotózás, ami főleg nyáron fontos, hiszen délben vagy kora délután a napon fotózkodni esküvői szerelésben eléggé durva is lehet. 🙂 – Természetesen a lakodalom napjára szervezett kreatív fotózás is pont ugyanolyan jó lesz, csak kicsit stresszesebb. 🙂

Az alábbi menüben összeválogattam nektek esküvő fotós Győr szolgáltatásainkat.

Minden egyes pont egy link, amire kattintva, részletes leírást találtok: