Lakodalom fotózása Győrben és Győr Moson Sopron megyében.Lakodalom fotózása Győrben

A lakodalom fotózása Győrben szolgáltatásunk alatt magát a buli fotózását értjük. 🙂

A lakodalom a nagy nap végén kerül megrendezésre, evés, ivás, sok tánc és jókedv keretében. 🙂 – Itt kerülnek megrendezésre a különböző lakodalmi játékok, melyek alatt a menyasszonynak és a vőlegénynek különböző játékokat kell végrehajtaniuk, kiállniuk sok sok próbát. Ezen játékok fajtája és minősége nagyban függ a vőfély vagy ceremóniamester találékonyságától. (Én még olyat nem láttam, hogy valaki ne csinálta volna meg akármilyen durva is volt, pedig volt olyan, hogy félre kellett nézzek. 🙂 )

A lakodalom fotózása Győrben szolgáltatásunk elvégzése közben, külön figyelmet fordítunk nem csak a párra és a násznépre, de a különböző összetevők fotózására is. Torták, sütemények, ételek és italok felszolgálása valamint a dekorációk is fotózva lesznek.

Megörökítjük a lakodalmi játékokat is természetesen, hogy később a pár láthassa milyenek voltak kívülről nézve, miközben azokat a jó kis feladatokat teljesítették, amiket a vőfély vagy a ceremónia mester kiszabott számukra. 🙂

A lakodalom fotózása Győrben szolgáltatásunk elvégzése közben figyelünk a gyermekekre is és szinte mindenre ami a lakodalom szereplőjeként van jelen.