Esküvői fotókönyv készítése Győr és Győr Moson Sopron megyében.Esküvői Fotókönyv készítése Győrben.

Ugyan esküvői albumról beszélünk, de ennek ellenére egy fotókönyv bármilyen fotózás után készíthető. Legyen az akár egy családi fotózás, vagy párfotózás.

Fotókönyveink deluxe minőségű anyagokból készülnek el. Kézzel készített termékekről lévén szó, nem tömegtermék, és a szomszédnak biztosan nem lesz ilyen, még akkor sem, ha Ő is velünk készíttette el esküvői fotókönyv albumát. 🙂

Mi jellemzi ezeket a könyveket? – Első sorban az anyaghasználat. Lapjai merev lapok, így jobban ellenállnak az időnek és a szennyeződéseknek is. A benne foglalt képek kérhetőek fényes illetve matt papírra nyomtatva. Itt fontos megjegyeznem, hogy a képek sorrendje és helyzete a legyártást követően nem változtatható.

A fotókönyv legyártási ideje nagyban függ az összetevőktől. Fontos a méret a lapszám, és a felhasználásra kerülő anyagok sokasága.

Mivel a könyvel elkészítése teljesen személyre szabott, úgy áruk is egyedileg születik meg.

A biztonságuk megőrzése végett különböző fából készült dobozok is rendelhetőek hozzájuk. Ezen dobozok árazása is a könyv paramétereitől függ.

A teljes legyártás ideje 20-50 nap, ami függ attól is melyik évszakban kezdjük el a gyártási folyamatokat. A nagyobb ünnepekre szánt fotókönyveket célszerű az ünnep előtt 1-2 hónappal megrendelni.