Esküvői kreatív fotózás Győrben.

Csak az esküvői kreatív fotózás Győrben szolgáltatást szeretném, van erre lehetőség? – Van.

A szolgáltatás kérhető csak önmagában is, esküvő fotózás nélkül. Az esküvői kreatív fotózás Győrben szolgáltatásunk is egyedi árazással kerül kiajánlásra, melyet nagyban meghatároz a helyszén és az időpont is.

Mindezekre összeállítottam egy listát ami nagy segítségetekre lehet abba, hogy eldöntsétek, mire van szükségetek és mire nincsen. Továbbá abban is segítségetekre lehet, hogy megtudjátok egy esküvő milyen fő részekből állhat.

Szeretném javasolni (mielőtt a lenti listára térünk), hogy a kreatív fotózás amennyiben lehetséges, legyen külön napra szervezve. Ennek óriási előnye az, hogy nem kell izgulni, amíg a fotózás tart a násznépnek nem kell várni rátok. A nap bármely szakában lehet a fotózás, ami főleg nyáron fontos, hiszen délben vagy kora délután a napon fotózkodni esküvői szerelésben eléggé megviselhet benneteket. 🙂 – Természetesen a lakodalom napjára szervezett kreatív fotózás is pont ugyanolyan jó lesz, csak kicsit stresszesebb, rohanósabb és kapkodósabb is, na meg persze sokkal kevesebb idő jut majd mindenre. 🙂

Az alábbi menüben összeválogattam nektek esküvői kreatív fotózás Győrben szolgáltatásainkat.

Minden egyes pont egy link is egyben, amire kattintva, részletes leírást találtok:

Amennyiben még több információra lenne szükségetek, látogassatok el fő weboldalamra: www.tsphoto.hu

Kreatív esküvő fotózás Győrben

Kreatív esküvő fotózás Győrben szolgáltatásunk számtalan összetevőből áll, és a részek nagyon szoros kapcsolatban vannak egymással. Nem minden házasulandó párnak van szüksége ugyanazokra az részekre, árajánlataink is egyedileg, pontosan az igényekre szabva készülnek el. Így gyakorlatilag nem kell olyanért fizetni, amit nem szeretnétek, hogy megörökítésre kerüljön.

Ezen összetevők ismerete nem csak a házasulandó pároknak fontosak, de bizonyos esküvői szolgáltatóknak is elengedhetetlenek. Ilyen például a fotós is, akinek ismernie kell minden részletet és eseményt, hogy munkáját maradéktalanul el tudja végezni. Sajnos igaz az a mondás, amiről nem tudok arról nem lesz fotó, vagy nagyon kis eséllyel. Az esküvő fotós munkáját nagyban meghatározza, hogy mit mondtatok el neki és mit nem. Természetesen ezek az összetevők szerződésben rögzítésre kerülnek. A kreatív esküvő fotózás Győrben szolgáltatásunk megkövetel egy magasabb szintű őszinteséget, tehát nem szabad eltitkolni egy meglepetés táncot, egy meglepetés éneket, vagy bármit amiről úgy gondoljátok, hogy szeretnétek róla fotókat viszont látni. 🙂 Mivel árajánlataink minden esetben egyedileg készülnek el, így az esküvő fotózás minden részletét ismernünk kell. Ez nem csak azért fontos, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni, hanem azért is, mert a nem ismert esküvői eseményről nem készülnek fotók.

A kreatív esküvő fotózás

A kreatív fotózás az esküvő fotózás leglényegesebb része. Miért? Mert ekkor csak a párt fotózzuk szabadban vagy beltéren, különböző helyszíneken. Nincs helyszín korlátozás, gyakorlatilag akármennyi helyszínt ki lehet választani. A fantáziánknak csak a pénztárcánk szabhat határokat. 🙂 A fotózás ezen részén Örömszülők, rokonok nem vesznek részt. A pár kifejezetten egyedül kerül fotózásra. Persze, ezek csak iránymutatások, amennyiben szeretnék, hogy valaki ott legyen, mi nem fogjuk megtiltani. A segítség mindig jól jön. 🙂 – Természetesen házi kedvencünket is hozhatjuk, viszont ebben az esetben gondoskodni kell valakiről aki folyamatosan vigyáz rá.

Mitől is lesz ez az egész kreatív?

Nem készítünk beállított fotókat, persze igen, de mégsem. 🙂 – Ezt pontosan úgy kell érteni, hogy aki azt mondja, hogy egy esküvői kreatív fotózáson nem készít beállított fotókat az nem mond teljesen igazat, hiszen a párt folyamatosan instruálni kell, ami már beállítás. A pózokat természetesen könnyeden erőltetés nélkül találom ki, hogy a párnak is kényelmes legyen, hiszen a ruhában főleg nyáron nem annyira könnyű mozogni. Próbáljuk elkapni a tökéletes szerelmes pillanatokat, a jókedvet és az örömöt. A képek kreativitása első sorban a környezetben és az összhatásban rejlik.

Miért ne legyen a kreatív fotózás az esküvő napján

Itt nagyon fontos legelsőnek megjegyeznem, hogy lehet az esküvő napján is, de ha van rá mód akkor ne arra a napra szervezzük. Amikor a pár az esküvőt tervezi szinte automatikusan ugyanarra a napra szervezik a kreatív fotózást is. Ezzel nincs semmi baj, viszont itt meg kell említsem azt, hogy miért is jobb, ha külön napon van. Az okok egyszerűek: nyugodtabban, sokkal kényelmesebben lehet minden fotót elkészíteni. Nem kell rohanni sehova, nem csörög a telefonunk, hogy hol vagyunk már és hasonló történetek. 🙂 Nem utolsó sorban sokkal sokkal több idő jut mindenre. Persze ez is csak egy iránymutatás, ha nincs mód külön napra szervezni meg fogjuk oldani a napján. 10 párból 8 biztosan az esküvő napjára tervezi a kreatív fotózást is. 🙂