Kreatív esküvő fotózás Győrben és Győr-Moson-Sopron megyében bárhol ahol erre igény van.

Kreatív esküvő fotózás Győben

Kreatív esküvő fotózás Győrben

A kreatív esküvő fotózás Győrben szolgáltatásunk az esküvő fotózás leglényegesebb része. Ekkor csak a párt fotózzuk szabadban vagy beltéren, különböző helyszíneken. Nincs helyszín korlátozás, gyakorlatilag akármennyi helyszínt ki lehet választani. A fantáziánknak csak a pénztárcánk szabhat határokat. 🙂

A fotózás ezen részén Örömszülők, rokonok nem vesznek részt. A pár kifejezetten egyedül kerül fotózásra. Persze, ezek csak iránymutatások, amennyiben szeretnék, hogy valaki ott legyen, mi nem fogjuk megtiltani. A segítség mindig jól jön. 🙂 – Természetesen házi kedvencünket is hozhatjuk 1-1 fotó erejéig.

Mitől is lesz ez az egész kreatív? Nem készítünk beállított fotókat, persze igen, de mégsem. 🙂 – Ezt pontosan úgy kell érteni, hogy aki azt mondja, hogy egy esküvői kreatív fotózáson nem készít beállított fotókat az nem mond teljesen igazat, hiszen a párt folyamatosan instruálni kell, ami már beállítás. A pózokat természetesen könnyeden erőltetés nélkül találom ki, hogy a párnak is kényelmes legyen, hiszen a ruhában főleg nyáron nem annyira könnyű mozogni. Próbáljuk elkapni a tökéletes szerelmes pillanatokat, a jókedvet és az örömöt. A képek kreativitása első sorban a környezetben és az összhatásban rejlik.

Miért ne legyen a kreatív fotózás az esküvő napján

Itt nagyon fontos legelsőnek megjegyeznem, hogy lehet az esküvő napján is, de ha van rá mód akkor ne arra a napra szervezzük. Amikor a pár az esküvőt tervezi szinte automatikusan ugyanarra a napra szervezik a kreatív fotózást is. Ezzel nincs semmi baj, viszont itt meg kell említsem azt, hogy miért is jobb, ha külön napon van. Abban az esetbe, ha a kreatív fotózást nem az esküvő napjára szervezik, sokkal nyugodtabban, sokkal kényelmesebben lehet azt elvégezni. Nem kell rohanni sehova, nem csörög a telefonunk, hogy hol vagyunk már és hasonló történetek. 🙂 Nem utolsó sorban sokkal sokkal több idő jut mindenre. Persze ez is csak egy iránymutatás, ha nincs mód külön napra szervezni meg fogjuk oldani a napján. 10 párból 8 biztosan az esküvő napjára tervezi a kreatív fotózást is. 🙂

Csak a kreatív esküvő fotózás Győrben szolgáltatást szeretném, van erre lehetőség? – Van.

Az esküvő fotózás Győrben szolgáltatásunk kérhető csak önmagában is, esküvő fotózás nélkül. Ilyenkor a fotózás kifejezetten csak a kreatív fotózásra fókuszálva készül el. A kreatív esküvő fotózás Győrben szolgáltatásunk is egyedi árazással kerül kiajánlásra, melyet nagyban meghatároz a helyszén és az időpont is.

Még több információ a kreatív esküvői fotózással kapcsolatban: https://www.tsphoto.hu/

Esküvő fotózás Győrben fotógaléria

 

A lakodalmi fotózásokról az alábbi linkeken kaphattok további információkat:

Vissza a főoldalra >>