Esküvői dekorációk

Esküvői dekorációk

Az esküvői dekorációk gyakorlatilag az egész esküvő hangulatát, stílusát meghatározzák. Jómagam imádom ezeket a fotókat. Főleg igazi moody stílusban elkészített fotó anyagot. Nagyon szeretem a vintage esküvőket is. 🙂

Amennyiben nem magunk csináljuk a dekorációt célszerű olyan külsős és profi cégre bízni akik valóban értik a dolgukat. Az egész lakodalom dekorációja nagyon sokat hozzátehet a fotók hangulatához, így fontos részét képezik az eseményeknek. Nagyon igaz az a szabály, hogy ha magunk csináljuk rettentően sok energiába fog kerülni, viszont tökéletesen olyan lesz amilyennek megálmodtuk. 🙂

Nem létezik két egyforma esküvő. Miért van ez így? A dekorációk, kiegészítők speciális és egyedi hangulatot kölcsönöznek a nagy napnak legyen az akár belső vagy külső esküvői dekoráció. Ezeket gyakran maga a pár készíti el, így a fotózás ezen része szinte kötelező eleme a lakodalom fotózásának. Minden dekorációs elemről készül megfelelő számú fotó.

A munkafolyamat alatt megörökítésre kerül a terem, poharak, tányérok, evőeszközök, szalvéták, ültető kártyák, és szinte minden elem ami lakodalomban részt vesz.

Esküvői dekoráció fotózása

Az dekorációk és kiegészítők fotói szerves részét képezik majd a teljes fotó anyagnak. Természetesen ezeket a képeket további felhasználásra is lehet alkalmazni. Például ígértünk a terem tulajdonosának pár jó fotót a tényék készletről. Vagy a később készülő slideshow videóhoz, vagy akár a kollázs fotókhoz is felhasználhatóak. 🙂

Érdemes szem előtt tartani és odafigyelni arra, hogy az esküvőt ne dekoráljuk túl. A túldekorált esküvők esetén a sok-sok dekor között elveszhet a lényeg. Érdemes megtartani egy határt, hogy az egész esküvő ízléses legyen dekoráció szempontból. Nem szabad megfeledkezzünk arról, hogy az esküvőn a pár a legfontosabb és róluk semminek nem szabad elvonni a figyelmet.

Fontos továbbá, hogy a dekor ne legyen balesetveszélyes, idős vendégek elé ne rakjunk világító mécseseket gyertyákkal, vagy könnyen felborítható, leverhető elemeket. A dekoráció ne akadályozza a násznép mozgását. Egy rózsafalat pl rögzítsünk megfelelően, hogy ne tudjon ráborulni az emberekre.

Még több információ az esküvői dekorációkról: www.tsphoto.hu

Moody stílusban készült fotók

ESKÜVŐI DEKORÁCIÓK

A Moody stílusban készült fotók mindig mélyebb tónusokat, melegebb színeket és sejtelmesebb hangulatot kölcsönöznek a fotóknak.