MINDEN INFORMÁCIÓ RÓLAM

Tibor Simon Esküvői Fotós

Moody stílusú esküvői fotókat készítek azon párok számára, akik a mély tónusokat, a meghitt és valós érzelmekkel teli pillanatokat szeretnék viszont látni esküvői fotóikon.

Elkötelezett esküvői fotós vagyok, akinek a kezében már több mint 25 éve van a fényképezőgép.  Az évtizedek során a fényképezés nemcsak a hivatásommá, hanem az életem szerves részévé is vált. Hiszek abban, hogy minden szerelmi történet egyedi és megérdemli, hogy különleges módon legyen megörökítve. Győr és környezete erre különösen sok lehetőséget biztosít.

Fotózás Moody stílusban

A Moody stílusú fotózás egy egyedi fényképezősi módszer, amely mély, gazdag tónusokkal és érzelemmel teli képeket eredményez. Ez a stílus nem csupán egy technika számomra; ez egy módja annak, hogy mélyebben elmerüljek a pár történetében és a képeimben is visszaadjam azt a varázslatot, amit az esküvő napján tapasztalok. A Moody fotók drámaiak és időtlenek, képesek megragadni és visszaadni azt a különleges hangulatot, amely az esküvőknek sajátja.

Győr és Magyarország

Esküvő fotós szolgáltatásaim az egész ország területére kiterjednek, így nem csak győri párok kérhetnek tőlem árajánlatot.  Keressetek bizalommal. 🙂

Észrevétlenül dolgozom

Stílusomra jellemző, hogy észrevétlen maradok amennyire csak lehet: nem zavarom meg az eseményeket, nem állítok be senkit olyan pózba ami számára kényelmetlen. Hagyom, hogy a pillanatok valóban megtörténjenek, és azt a párok és a résztvevő vendégek valóban megélhessék. Fontosak számomra az elkapott pillanatok és a valódi érzelmek ábrázolása, hiszen ezek teszik az esküvői fotókat igazán értékessé. Nem állítok be senkit, nincsenek újrajátszott jelenetek, pillanatok vannak amik igaziak.

Elkötelezettség

25 év tapasztalata nem csak technikai tudást és szakértelmet jelent számomra. Mindez idő alatt megtanultam, hogy az esküvői fotózás nem csupán a megfelelő beállítások és a fények játéka. Egy esküvői fotós feladata, hogy bizalmat és nyugalmat sugározzon, hogy a pár és a vendégek a lehető legtermészetesebb módon viselkedjenek a kamera előtt.

Legyen szó Győr belvárosáról, egy vidéki kastélyról vagy a Balaton partjáról, én itt vagyok, hogy megörökítsem az Ti történeteteket – mélyen, őszintén és gyönyörűen.

Fő referenci oldalam: www.tsphoto.hu

Külföldi ügyfeleim részére: www.hochzeitsfotoswien.at

Instagram profilom: https://www.instagram.com/tiborsimon_photography/

MyWed profilom: https://mywed.com/de/photographer/tiborsimon/