Lakodalom fotózása Győrben

A lakodalom fotózása Győrben szolgáltatásunk alatt magát a buli fotózását értjük. 🙂 – Győr városa és környéke számtalan helyszínnel képes otthont adni egy-egy lakodalomnak. Nagyon sok a lehetőség, és nagyon nagy a választék.

A lakodalom

A lakodalom a nagy nap végén kerül megrendezésre, evés, ivás, sok tánc és jókedv keretében. 🙂 – Itt kerülnek megrendezésre a különböző lakodalmi játékok, melyek alatt a menyasszonynak és a vőlegénynek különböző játékokat kell végrehajtaniuk és kiállniuk sok-sok próbát. A lakodalmi játékok sokfélék lehetnek, de főleg a ceremónia mester vagy vőfély leleményességén, találékonyságán múlnak. Ezeket a játékokat a pár akár így akár úgy de végig csinálja. Itt meg kell említsem azt, hogy ezeket javasolt előre leegyeztetni a ceremónia mesterrel, vagy vőféllyel. Ellenkező esetben érhetnek bennünket meglepetések. Megmondom őszintén én még olyat nem láttam, hogy valaki ne csinálta volna meg akármilyen durva is volt, pedig volt olyan, hogy félre kellett nézzek. 🙂

Mit és hogyan?

A lakodalom fotózása Győrben szolgáltatásunk elvégzése közben, külön figyelmet fordítunk nem csak a párra és a násznépre, de a különböző összetevők fotózására is. Torták, sütemények, ételek és italok felszolgálása valamint a dekorációk is fotózva lesznek. Készülnek fotók a személyzetről ahogy felszolgálják az ételeket, a násznép sörgés forgásáról, a táncokról a zenekarról és vagy DJ-ről egyaránt.

Megörökítjük a lakodalmi játékokat is természetesen, hogy később a pár láthassa milyenek voltak kívülről nézve. Miközben azokat a jó kis feladatokat teljesítették, amiket a vőfély vagy a ceremónia mester kiszabott számukra. Függetlenül attól, hogy közben mennyire is volt ez számukra vicces. 🙂 A lakodalom fotózása Győrben szolgáltatásunk elvégzése közben figyelünk a gyermekekre is és szinte mindenre ami a lakodalom szereplőjeként van jelen.

Meddig tart?

Az egész lakodalom fotózása általában egész napos esküvők esetén a menyecske tánccal, vagy a menyasszony tánccal ér véget, amit a pár általában éjfélre vagy hajnali 1 órára szervez. Ez mondhatni az utolsó esemény. A vőfély vagy ceremónia mester is idáig szokták vállalni a szolgáltatásokat, így mondhatni innentől már semmilyen esemény vagy lakodalmi játék nem várható.

Még több információ a lakodalmak fotózásáról:https://www.tsphoto.hu/lakodalom-fotozasa/

Moody stílusban készült fotók

LAKODALOM FOTÓZÁSA GYŐRBEN

Igazi party jelenetek, melyek teljesen sopontán készültek. Észrevétlenül és az eseményekbe teljesen beleolvadva a legjobb és legőszintébb pillanatokat adom vissza.