Esküvő előkészületeinek fotózása Győrben és Győr Moson Sopron megyében.Esküvő előkészületeinek fotózása

Az esküvő előkészületeinek fotózása az ébredés pillanataiban elkezdődik. Jó esetben a menyasszony és a vőlegény az esküvő előtti éjszakát külön töltik, így a fotózást is két külön helyszínen kell elvégezni.

Az esküvő előkészületeinek fotózása alatt jelentősen több időt fordítunk a menyasszonyra mint a vőlegényre. Valahogy ez mindig így volt. Miért? Mert egy nő mindig több figyelmet igényel. 🙂

A menyasszony esetén fotózzuk a reggeli sürgés forgást, a rokonok és barátok megérkezését, az első kávét, teát, a sminkelést, a fodrászt, a ruha felvételét, és az egész elindulás folyamatát.

Közben kerül fotózásra a vőlegény, ahol szintén ugyanezeket a folyamatokat fotózzuk le, csak egy picivel rövidebb idő alatt. A ruha felvétel és a nyakkendő megkötése, cipő húzása fontos része az eseménynek.

A készülődés végén következik a kikérők fotózása amennyiben vannak. Ha nincsenek akkor a várhatóan a vőlegény megérkezik a menyasszony házához, lakásához, szobájához 🙂 ahol aztán megtörténik az első pillantás. A vőlegény először látja meg menyasszonyát menyasszonyi ruhában. Ezeket a pillanatokat is megörökítjük.