Jegyes fotózás Győrben

Győr városa nagyon sok lehetőséget ad egy esküvő előtti jegyes fotózáshoz. De mi is az a jegyes fotózás? Tömören fogalmazva a jegyes fotózás nem más, mint amikor a házasság előtt álló pár és a fotós előre meghatározott helyszíneken de még nem esküvői ruhában fotókat készítenek.

Közvetlenül az esküvő előtti hetekben célszerű a fotókat elkészíteni. Lényege, hogy a párról az esküvő előtti utolsó pillanatokat örökítsük meg, mely egy fontos keretet ad a teljes lakodalom fotózásának. Jegyes fotózás Győrben szolgáltatás nem csak Győr és környékén érhető el, az ország bármely pontjára szervezhető.

Tapasztalatom szerint sok házasulandó pár azért nem kéri a jegyes fotózást, mert nincs teljesen tisztában azzal, hogy mi is ez pontosan. Lényege, hogy az esküvő előtt teljesen hétköznapi ruhákban készül a párról egy fotó sorozat, akár több ruhacsere is lehetséges, több helyszín. A jegyes fotózás a házasulandó pár utolsó pillanatait örökíti meg az esküvő előtt közvetlenül, akár napokkal vagy hetekkel.

Az itt készült jegyes fotók a lakodalomban már fel is felhasználhatóak, melyek számtalan dekorációs és díszítő lehetőséget rejtenek. Sok esetben ültető kártyákat készítenek belőlük, vagy elköszönő ajándékok mellé adják őket vendégeiknek. Természetesen meghívó is készíthető belőlük, de ugye az csak akkor kivitelezhető, ha a Jegyes fotózás Győrben szolgáltatás jóval a lakodalom előtt megtörténik.

A fotózás több nappal, héttel vagy akár hónappal az esküvő előtt kerül megrendezésre. A helyszín lehet bármi, akár kültér, akár beltér vagy a kettő kombinációja is. Stúdióban viszont nem szokás ezeket a fotókat elkészíteni. A jegyes fotózás szerintem nem stúdióba való. Célszerű azokat a helyeket választani amik a pár számára kedvesek, fontosak. A megismerkedésük helyszínét, a kedvenc helyeiket. A fotózás teljesen hétköznapi „civil” ruhában történik. Felhasználható számtalan kellék, úgy mint virágok, csokor, ajándékok, sapka, sál, táska, szemüveg vagy amire igény van. A helyszín választásának tekintetében lehet kávézóban, étteremben, utcán, városban, erdőben, tónál vagy igazából bárhol. 🙂 Korlátot csak saját fantáziánk szabhat. 🙂

A fotók elkészítése nem korlátozódik egyetlen helyszínre, városra vagy országra. Ezek az opciók teljesen szabadon választhatóak.

Mi történik még a jegyes fotózás alatt?

Az biztos, hogy sok minden. 🙂 – Első sorban a pár megismeri a szoálgáltatás minőségét és hogy hogyan zajlik egy ilyen. Összhangba kerül a fotóssal azaz velem, és kialakul egy kapcsolat. A fotós több információt kap a párról megismeri szokásaikat, igényeiket, amiket a nagy napon már fel tud használni a fotózások alatt, pl kreatív fotózás. A pár megismeri a fotós munkáját és munkafolyamatait. A jegyes fotózás nevezhető próba fotózásnak is a lakodalom előtt. Az itt elkészült képek kiértékelésre is kerülnek, és az megszerzett tapasztalatokat, észrevételeket megosztjuk a párral, amikre oda tudnak kölcsönösen figyelni a lakodalmi fotózás közben.

Még több információ: https://www.tsphoto.hu/jegyes-fotozas/

Moody stílusban készült fotók

JEGYES FOTÓZÁS GYŐRBEN

A Moody stílusban készült Jegyes fotók mélyebb érzelmeket fejeznek ki, a melegebb és mélyebb színtónusok egyedi hangulatot adnak a képeknek.