Polgári szertartás fotózása Győrben.A polgári szertartás fotózása minden esküvő kötelező eleme. Itt adják össze hivatalosan is a párt, így erre az összetevőre nyugodtan mondhatom, hogy kihagyhatatlan esemény.

Ma már lehetőség van arra, hogy az anyakönyvvezető kitelepüljön egy megadott helyszínre, és ott végezze el a ceremóniát. Ennek előnye, hogy nagyon szép környezetben kerülhet megrendezésre ez az esemény, így a fotók is merőben mások lesznek, mintha egy épület falain belül lennének elkészítve.

A polgári szertartás fotózása alatt a szertartás vezetője megszabhatja a fotós munkájának körülményeit. Megtilthat dolgokat, ami főleg a mozgásterületre értendő. Ilyenkor a szertartás vezetője általi direktívák a mérvadóak, azokat sajnos a fotós nem tudja felülírni. (Ez egy ritka helyzet. 🙂 )

A polgári szertartás fotózása alatt az esküvői fotós folyamatosan a párra figyel, így a gyűrű húzás, az igenek kimondása is megörökítésre kerül. Természetesen a ceremónián részt vevő násznépről is megfelelő mennyiségű fotó készül.

Fontos:

A kültérre szervezett polgári szertartás fotózása alatt célszerű odafigyelni arra, hogy a pár arcát ne érje direkt napfény. Ez nem csak a fotózás miatt előnyös, de ilyenkor nyitva tudják tartani a szemüket, és nem fognak végig hunyorogni egy egész ceremóniát.