Beszélt nyelvek

Esküvő fotós szolgáltatásaink Német, Angol és természetesen Magyar nyelven elérhetőek.

Árak

Minden esetben egyedi árképzéssel dolgozunk. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert egy fixált csomag esetén is vannak olyan összetevők amire a párnak nincs szüksége, vagy szeretne még hozzátenni valamit. Így ha ezeket a csomagokat módosítgatjuk akkor már elérkeztünk egy egyedi árképzéshez.

Hol és hogy dolgozunk?

Célunk, hogy Magyarország egész területén és külföldön is tudjunk esküvői fotózásokat vállalni. A minőségre törekszünk és nem a mennyiségre. Fontosnak tartjuk a fotózások megkezdése előtt a személyes kapcsolatot, hogy a betűk és számok mögött arcok is legyenek. Ezt figyelembe véve első sorban személyesen kötjük meg szerződéseinket. Amennyiben személyes szerződéskötésre nincs lehetőség, úgy online is megtörténhet az időpont lefoglalása. Fontosnak tartjuk továbbá a személyes szimpátiát, és a feltétel nélküli bizalmat, hisz ezek adják az egész munka alapjait.

Az esküvőn elkészített és leválogatott anyagot teljes egészében kidolgozott állapotban adjuk át. Egy egész napos esküvőn hozzávetőlegesen 1200-1500 fotó is készülhet, ami a nyers anyagot képezi. Ebből leválogatás után 1000-1200 fotó marad meg amit professzionális kidolgozás után a kiválasztott adathordozón adunk át.

Fotók átadása / tárhely

Alap esetben online tárhellyel dolgozunk, amit teljesen személyre szabva a pár email címére kialakítva jelszóval védve adunk át. A fotók ide kerülnek feltöltésre nagy felbontásban, nyomdai minőségben. Ezt követően az online tárhely a pár tulajdonában marad, az ott helyet foglaló fotókat azonnal tovább tudják küldeni szüleiknek, rokonaiknak és barátaiknak.

Minden esküvői fotózás mellé ajándékba adunk 1db Slideshow-t amihez a zenét és a benne helyet foglaló fotókat a pár választhat ki.

Slideshow

 

Továbbá minden esküvői fotózás mellé 5db kollázs fotót adunk ajándékba:

 

Szolgáltatásaink külföldön is elérhetőek, ezen célból több nemzetközi weboldalt is üzemeltetünk amik itt érhetőek el:

Azon ügyfeleinknek akik nem esküvői fotózás felől érdeklődnek ajánljuk figyelmükbe cégünk központi Magyar weboldalát, ahol a fotózások további lehetőségei is elérhetőek:

Facebook: https://www.facebook.com/tsphoto/

Instagramon: https://www.instagram.com/tiborsimon_photography/